راهبند تبریز :

امروزه راهبند در تبریز کاربرد بسیار مختلف و متنوعی دارند. در کنار ساختمان ها، پاساژ ها، خیابان ها، پیاده رو ها  و… مورد استفاده قرار می گیرند. راهبند تبریز عمدتا در خیابان ها و برای کنترل رفت آمد مورد استفاده قرار می گیرد. راهبندها جنس های مختلفی دارند. جنس های ایرانی، آلمانی، ایتالیایی و ترکی در بازار به وفور یافت می شود.

ما تلاش خواهیم کرد شما را با انواع مختلف راهبندهای ایرانی آشنا کنیم. راهبند تبریز بهترین و به صرفه ترین ابزار برای کنترل ورود و خروج می باشد.

راهبند تبریز

با ما همراه باشید تا نگاهی گذرا بر انواع راهبندها داشته باشیم.

راهبند تبریز سیستمی است که با هدف کنترل تردد در ورودی و خروجی محل هایی با امنیت بالا از قبیل ادارات, کارخانجات, پاساژ ها, ایستگاه های راه آهن , مجتمع های تجاری و خدماتی , عوارضی جاده ها, پارکینگ عمومی, کنترل ترافیک, انواع ارگان ها ، امور عمرانی شهری و مناطق نظامی مورد استفاده  قرار میگیرند. منظور از استفاده ی راهبند محدود کردن و کنترل ورود و خروج وسایل نقلیه به یک منطقه مشخص می باشد. راهبندها از نظر ساختار نیرویه محرکه به دو نوع الکترومکانیک و الکتروهیدرولیک طبقه بندی می شوند. راهبند تبریز مناسب برایه محل مورد نظر با توجه به عرض ورودی و تعداد عبور و مرور وسایل نقلیه تعیین می گردد .

 

انواع راهبند تبریز :

به منظور کنترل ورود و خروج وسایل نقلیه و در ورودی پارکینگ ها و محدوده های قابل کنترل از راهبند استفاده می شود. راهبندها به طور کلی در پنج رده قرار می گیرند :

  • –        راهبند  اهرمی ( میله ای )
  • –        راهبند ستونی (بولارد)
  • –        راهبند کف خواب (road blocker)
  • –       راهبند زنجیری
  • –        راهبند پارکینگ بند (قفل پارک برای یک خودرو)

انواع راهبندها

راهبندها وسیله ای هستند که در بیشتر مکان های پر رفت و آمد و پر تردد و عموما در مسیرهای بیمارستان ها و کارخانه ها و عوارضی ها و پارکینگ ها مورد استفاده قرار می گیرند. راهبندها انواع مختلفی دارند که هر کدام کیفیت و کاربرد مخصوص خود را دارد. در ادامه بیایید نگاهی به انواع راهبند تبریز بکنیم.

  • راهبند تبریز میله ای
  • راهبند تبریز ستونی
  • راهبند تبریز زنجیری

از جمله پرکاربردترین راهبندها، راهبند میله ای می باشد که در خیابان ها و مجتمع های مسکونی و اداری کاربرد فراوانی دارد. این راهبندها همانطور که از نامشان پیداست به صورت میله هستند و به وسیله یک جک الکترونیکی باز و بسته می شوند. به عبارتی بالا و پایین می روند. این مدل ها در مجتمع های مسکونی و اداری کاربرد گسترده تری دارد.

البته قابل ذکر است که راهبند تبریز میله ای دارای دو نوع تردد نامحدود و تردد محدود می باشد که بستگی به کارایی و نیاز، می توانید یکی را انتخاب و استفاده کنید.

راهبند ستونی را شما در سطح شما نمیبینید. یا حتی کمتر می بیند. چرا که این راهبندها برای مسائل امنیتی مورد استفاده قرار میگیرند و مشخص است که قیمت آنها هم به مراتب از راهبند میله ای گران تر خواهد بود.

از لحاظ کیفیت هم راهبند ستونی بهتر از میله ای خواهد بود.

راهبند در تبریز

راهبند های زنجیری نیز در سطح شهر زیاد استفاده نمی شود و برعکس در اداره ها و سازمان ها و یا حتی ترمینال ها و پارکینگ ها که تردد بالاست استفاده می شود.

علت اهمیت زیاد راهبند تبریز چیست؟

این سوال بستگی به کاربرد راهبند دارد. برای مسائل در ورودی پارکینگ ها و یا ورودی سازمان ها اگر راهبند نباشد با توجه به تردد بالا ممکن است بدون بررسی مجوز ورود اتفاق بیافتد و از لحاظ امنیتی مشکلاتی را به وجود آورد. با نصب راهبند تبریز می توان از ورود ماشین های مشکوک به سازمان ها جلوگیری کرد و بعد از بررسی اجازه ورود داد.

کاربردهای راهبند ها هم بسیار متنوع و زیاد است. از جمله :

  • عوارضی جاده ها
  • ورودی پارکینگ ها در تبریز
  • فروشگاه های تبریز
  • درب ورودی بیمارستان ها
  • راهبند تبریز در سازمان ها و ارگان های دولتی
  • اماکن مسکونی
  • اماکن تجاری
  • پیاده روها
  • و…

راهبند تبریز در ترمینال و ورودی ترمینال بزرگ تبریز هم برای ورود و خروج خودروها و اتوبوس ها تدارک دیده شده است. در ورودی مترو و ورودی برخی دانشگاه ها هم از راهبند تبریز استفاده شده است.

 

راهبند تبریز اهرمی ( میله ای ) :

پرکاربردترین نوع راهبند تبریز می باشد که در بسیاری از مناطق شهر از قبیل ادارات و پارکینگ ها و سازمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع راهبند براساس نیرویه محرکه به دو نوع الکترومکانیک و الکتروهیدرولیک تقسیم می شود. در راهبندهای الکترومکانیک از موتور الکتریکی و گیربکس و در راهبند های الکتروهیدرولیکی آن از یک پمپ هیدرولیک ، سیلندر و پیستون برای انتقال قدرت به میله راهبند استفاده شده است . در انتخاب این دو نوع راهبند تبریز هدف اصلی تعداد تردد وسایل نقلیه مد نظر است که در محل های پر تردد از نوع راهبند هیدرولیکی و در مناطق کم تردد از نوع الکترومکانیکی آن استفاده میشود . لازم به ذکر است که قیمت نوع راهبند هیدرولیکی با توجه به ساختار و نوع کاربرد قیمت گران تر از نوع الکترومکانیکی دارد .

موتور راهبندها از نظر ولتاژ تغذیه به دو رده 220 ولت متناوب و 24 ولت مستقیم طبقه بندی می شوند. در پروژه هایی که تردد بالاست و از راهبند تبریز استفاده مکرر می شود بایستی از نوع 24 ولت آن خریداری شود زیرا به علت پایین بود حرارت ایجاد شده در موتور 24 ولت نسبت به نوع 220 ولت آن مزیت بیشتر و مفید تری دارد .

انتخاب نوع راهبند تبریز :

برای انتخاب درست ، اصولی و مقروم به صرفه در راهبند ها باید دو پارامتر تعداد تردد و عرض گذر عبوری مد نظر باشد سیستم قدرت دهی راهبند و میزان قدرت محرک آن بر اساس طول میله متفاوت بوده و هر چقدر طول میله استفاده شده در آن بلندتر باشد تجهیزات سیستم نیرویه محرکه راهبند تبریز قدرتمند تر و پر بازده است و در نتیجه قیمت راهبند بالاتر می باشد .

و اگر در انتخاب نوع راهبند تبریز خریداری شده برای پروژه مورد نظر میزان تردد مورد توجه قرار نگیرد بعد از گذشت زمان کوتاهی عملکرد راهبند به علت استفاده بیش از حد تحت تاثیر قرار گرفته و از قدرت نیروی محرکه آن کم کم کاسته و مستعمل میگردد .

راهبند تبریز ستونی ( بولارد – Bollard ) :

راهبند های ستونی از نوع سیستم های دارای کنترل تردد با کیفیت و امنیت بالا می باشد . این راهبند از یک سیلندر فولادی که در داخل محفظه ای معروف به پیت قرار گرفته تشکیل شده است. این نوع راهبند داخل فنداسیون مخصوصی که در درون زمین تعبیه شده است قرار میگیرد و حرکت سیلندر این نوع راهبند به کمک سیستم محرک هیدرولیکی ایجاد و کنترل می شود . و در زمانهای مناسب و ضروری با صدور فرمان از طرف اپراتور ، سیلندر راهبند تبریز بالا آمده و راه عبور وسایل نقلیه را بسته و عبور آنها را غیر ممکن می سازد . از ویژگی های اصلی راهبند های ستونی یا بولارد مقاومت بالا در برابر ضربه وارده می باشد و از این راهبند در مکان هایی که نیاز به سطح امنیت بالا دارند استفاده می شوند مانند مراکز نظامی – ارگانهای دولتی – سفارتخانه ها

راهبندهای ستونی بطور کلی به ده دسته تقسیم می شوند : 

  1. بولارد کنترل تردد نرمال و معقول
  2. بولارد کنترل تردد ضد تروریستی .

در نوع اول که ضخامت سیلندر فولادی و مقاومت آن در مقابل ضربه وارده پایین است که توانایی مهار و توقف کردن وسایل نقلیه سواری ( در حدود 1100 کیلوگرم ) با سرعت 70 کیلومتر در ساعت را دارد .

در نوع دوم آن از که از سیلندری با ضخامت بالا استفاده شده است که توانایی مهار ضربه حاصل از کامیون کوچک ( حدود 6800 کیلوگرم ) را با سرعت 50 الی 60 کیلومتر در ساعت را داشته و میتواند کامیون را متوقف کند .

در این نوع راهبندها ارتفاع ستون استفاده شده 60 الی 80 سانتی متر می باشد که به صورت عمودی از سنگر درون زمین بالا آمده و راه را می بندد .

فنداسیون جایگاه این راهبند تبریز بطور کامل در درون زمین قرار گرفته که در صورت عادی هیچ گونه محدودیتی برای تردد وسایل نقلیه ایجاد نمیکند . در این نوع راهبند موتور نیروی محرکه معمولا از نوع هیدرولیکی می باشد در بعضی از مدل ها از موتور و گیربکس الکترومکانیکی استفاده می شود .

در نوع اول راهبند ستونی مدت زمان بالا آمدن استوانه 6 ثانیه می باشد ولی در نوع ضد تروریستی با استفاده از یک پمپ هوای جالبی فشار مضاعفی حرکت استوانه ای فلزی تا یک ثانیه کاهش می یابد .

در هنگام خرید و انتخاب نوع و محل نصب راهبند تبریز ستونی باید موارد زیر مورد توجه قرار گیرد :

  • توجه به جنس بدنه سیلندر ( حتما باید فولادی باشد )
  • ضخامت بدنه سیلندر
  • کیفیت و استاندارد بودن فنداسیون

چنانچه راهبند ستونی در فنداسیون اصولی و استاندارد قرار نگیرد مقاومت لازم را نخواهد داشته و از نیروی قابل تحمل توسط بولارد کاسته می شود .

راهبند تبریز کف خواب (road blocker) :

این نوع راهبند نسبت به سایر تجهیزات کنترل عبور و مرور از امنیت و کیفیت بالاتری برخوردار می باشد و قابلیت بیشتری در تحمل ضربه نسبت به انواع دیگر دارد . بدین منظور در مکانهای حفاظت شده و نظامی بیشتر از آن استفاده می کنند .

این راهبند دارای یک پلیت فلزی ضخیم بوده که در سطح زمین تعبیه شده است که توسط یک سیستم محرک الکتریکی که در زیر آن قرار دارد به سمت بالا هدایت شده و راه را می بندد . ارتفاع پلیت حدود 50 تا 60 سانتی متر از سطح جایه نصب شده می باشد . در زمان فعال بودن این راهبند مسیر کاملا بسته می شود و هیچ وسیله ی نقلیه ای امکان عبور نخواهد داشت .

نقش بازدارندگی و امنیت بالایه این نوع راهبند از ویژگی های خاص آن می باشد که با بالا آمدن پلیت مانع از عبور و پارک نمودن خودروهای غیر مجاز می باشد .

راهبندهای زنجیری :

مدل زنجیری در اماکنی استفاده میشود که فضایی برای بالا رفتن تیرک وجود ندارد و یا می خواهیم کل فضای ورودی را به طور کامل مسدود نمائیم و مناسب برای فضای ورودی ۶ تا ۱۶ متر مورد استفاده قرار می گیرد. راهبند تبریز نیز یکی از موارد بسیار مناسب برای کسب و کارها می باشد.

راهبند تبریز زنجیری

نگهدارنده جای پارک :

نوع خاصی از راهبند است که نقش بازدارندگی از ویژگیهای بارز آن می باشد که این سیستم شامل یک تابلو توقف ممنوع بوده که به کمک یک اهرم توسط موتور الکتریکی به سمت یالا و پایین حرکت می کند و مانع از پارک نمودن خودروهای غیر مجاز در محل پارک می شود.

راهبند تبریز نگهدارنده جای پارک

تنوع و گستردگی شرکت های مختلف تولید کننده راهبند، ما را بر آن داشت تا با انتخاب بهترین و با کیفیت ترین ها در سبد محصولات خود، انتخاب را برای شما آسان کنیم و با معرفی برندهای معروف شما را در این امر یاری رسانیم .